Verblijf

Vast Verblijf

U kunt in Boarnsterhim State permanent wonen in één van de 15 appartementen, die in grootte variëren van 38 m2 tot 70 m2. Nagenoeg alle appartementen beschikken over een woonkamer, slaapkamer, kitchenette en een royale badkamer met toilet, douche en wastafel. Om het authentieke karakter van de State te behouden zijn in veel appartementen de oorspronkelijke gebinten nog zichtbaar. Iedere woonunit heeft een aansluiting voor televisie en internet. Meerdere appartementen zijn geschikt voor bewoning door echtparen.

Als u een appartement bij ons betrekt, betekent dit dat onze medewerkers bij u thuis komen. Zij zullen dus niet zomaar bij u ‘binnenvallen’, maar bellen eerst aan en wachten op uw reactie.

IMG_1335

Tijdelijk verblijf (zorghotel)

Naast de mogelijkheid voor vaste bewoning biedt Boarnsterhim State ook diverse mogelijkheden voor tijdelijk verblijf binnen ons zorghotel. Boarnsterhim State biedt ziekenhuis-verlengde of overbruggingszorg, herstelzorg, ELV en respijtzorg. De (zorg)medewerkers van Boarnsterhim State kunnen alle zorg bieden die nodig is, zowel intensieve verpleeghuiszorg als hoogcomplexe zorg (waar onder MSVT). Tevens is het mogelijk om in Boarnsterhim State te revalideren onder professionele begeleiding. Bovendien bieden wij palliatieve terminale zorg en hospice zorg onder behoedzaam toezicht en zonder restrictie in verblijfsduur.

U kunt hierbij denken aan zorg;

  • Aansluitend op ontslag uit een ziekenhuis of behandeling in een zelfstandig
    behandelcentrum als de behandelingen in het ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum zijn afgerond.
  • Als de mantelzorger overbelast is of tijdelijk wegvalt en er andere opvang thuis moeilijk is.
  • Herstellen van mentale of fysieke overbelasting na ziekte of ‘burn-out’.

Boarnsterhim State beschikt over 4 volledig ingerichte zorghotelkamers. Indien er appartementen beschikbaar zijn dan kan er, in overleg, tevens voor een ingericht appartement gekozen worden. Hierdoor kan bijvoorbeeld ook de partner op Boarnsterhim State verblijven.

Neem contact met ons op