Service

Wij streven ernaar om het welzijn van onze bewoners zoveel als mogelijk te bevorderen. Om dat te kunnen bewerkstelligen vinden wij het van groot belang om de mens achter onze bewoner beter te leren kennen. Om zijn of haar ervaringen te begrijpen, hoe kijkt iemand tegen het leven aan, welke interesses heeft men en over welke kwaliteiten beschikt hij of zij.
Onze dienstverlening richt zich op de totale mens, op het individu met zijn of haar eigen karakter, wensen, normen en waarden. Steeds opnieuw wordt de zorg aangepast aan de lichamelijke en geestelijke veranderingen die een persoon op oudere leeftijd doormaakt waardoor de veranderende wensen en behoeften van die persoon steeds worden besproken en vastgelegd.

Huiskamer Medewerkers

In Boarnsterhim State zijn dagelijks huiskamermedewerkers aanwezig. Deze medewerkers zorgen voor activiteiten in en rondom de gemeenschappelijke huiskamer en bieden gezelligheid en aanspraak.

Activiteiten

Boarnsterhim State biedt een zo breed mogelijk scala aan activiteiten aan, zowel op individuele als op collectieve basis. Onder andere worden filmavonden, speciale thema’s rondom de feestdagen en sprekers van buiten georganiseerd. Daarnaast wordt er gebridged, spelletjes gespeeld, geschilderd en gewandeld. Meerdere van onze medewerkers zijn speciaal belast met de organisatie van deze activiteiten.

IMG_1364

SaveSave

SaveSave

Maaltijden

In de gemeenschappelijke huiskamer worden ontbijt, lunch en diner geserveerd. Ook familieleden en overige gasten van onze bewoners zijn daar vanzelfsprekend van harte welkom. De keuken van Boarnsterhim State staat in open verbinding met de huiskamer. Onze koks zijn zeven dagen per week aanwezig en bereiden alle maaltijden met dagverse producten. Wij hebben altijd vers fruit staan en ’s morgens krijgt men bij het ontbijt vers vruchtensap en indien gewenst een eitje. Overdag worden koffie, thee en andere dranken naar keuze geserveerd.

Natuurlijk wordt er rekening gehouden met alle wensen en eventuele dieeteisen van een bewoner.Maaltijden kunnen desgewenst ook in het eigen appartement worden geserveerd. De medewerkers van Boarnsterhim State maken van een gewone dag een bijzondere dag!


Neem contact met ons op

 

SaveSave

SaveSave