Informatiepakket
Beschikbare appartementen

Vraag hier uw gratis informatiepakket aanHoe wilt u het informatiepakket ontvangen?:

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?:

Ik word graag teruggebeldIn de pers

10 juli 2017

Mode uitzoeken

Woensdag 26 juli j.l. was het zo ver:
WESTERHOF-MODE uit Eastermar kwam naar Boarnsterhim State.

De talrijke bezoekers genoten van de enorme collectie schitterende modekleding. Het was niet altijd eenvoudig een keuze te maken uit de vele shirts, de broeken, de blouses, de rokken, de vesten of de topjes. Temeer omdat alle artikelen met superkortingen aangeboden werden. De bewoners van Boarnsterhim State en de medewerkers, en ook bezoekers van buitenaf, profiteerden volop van de gelegenheid om mooie, modieuze, en vooral betaalbare kleding aan te kunnen schaffen.

Omdat het mooi weer was kon de verkoop plaats vinden in de fraaie tuin van Boarnsterhim State. Met een hapje en een drankje er bij was het een uiterst genoeglijke middag.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Open dag 19 maart

Op zaterdag 19 maart houdt Boarnsterhim State in het kader van de Nationale Week van Zorg en Welzijn een open dag. Van 11:00 tot 16:00 uur staat de koffie voor u klaar en leiden onze medewerkers u graag rond door onze prachtige State om u te vertellen over het wonen (of tijdelijk verblijven) op Boarnsterhim State. Ook zal er een uitgebreid informatiepakket voor u klaarliggen.